Или јој је сестра превише висока, или је она превише ниска

Агенције
Или јој је сестра превише висока, или је она превише ниска

Млађа полусестра Ким Кардашијан, Кендал Џенер поставила је фотографију на којој се нашалила на рачун висине старије сестре.

Кендал Џенер постаје све препознатљивије име у свијету моде. Сада се појавила на модној писти коју је организовала Вогова фондација у Паризу. Овај догађај није могао да прође без ријалити звијезде Ким Кардашијан која је можда покушала да засјени своју млађу сестру манекенку, па је чак и позирала заједно са моделима.

Да је Ким ниска то већ сви знамо, али колико је нижа од своје млађе сестре можете видјети на овој фотографији.

Кендал је фотографију са Ким поставила на свој профил на Инстаграму. Ким гледа у своју доста вишу млађу сестру која се нашалила коментаром крај слике: "Она гледа ка мени".

Ким је опет имала занимљиву комбинацију леопард сукње и тракасте мајице док је Кендал носила маслинасту хаљину која јој је стајала перфектно.

На забави им се придружио и фотограф Марио Тестино који је морао да услика позадину Ким Кардашијан и подјели фотографију са својим обожаваоцима.

Иначе на рачун Кимине висине неки су се већ увелико шалили, па погледајте како је то урадио познати цртани филм "South Park".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана