Ибрахимовић и Пике у вези

Глас Српске
Ибрахимовић и Пике у вези

Шок и невјерица завладали су након што су фудбалери Барселоне Златан Ибрахимовић и Жерар Пике снимљени у прилично незгодној пози.

На фотографији, која је наводно процурила с друштвене мреже "Фејсбук", а потом експресно преплавила шпанске и италијанске медије, видљиво је како је Ибрахимовић, који је прије доласка у Барсу био играч италијанског прволигаша Интера, њежно ухватио Пикеа за ручицу, а чини се и да Жерар шведског репрезентативца додирује по лицу. Неки од најчешћих наслова који "вриште" изнад споменуте фотографије су "Ибрахимовић је геј?!" и "Барсини играчи Ибра и Пике су хомосексуалци?".

Крајем априла Жерар Пике проглашен је за најсексепилнијег мушкарца у Каталонији те је тако свог тренера Пепеа Гвардиолу изгурао на друго мјесто па у неким од коментара на објављене фотографије стоји како "није ни чудо да је Ибра пао на њега".

Неки тврде и како је ријеч о фото-монтажи, али италијански и шпански медији тврде како је фотографија аутентична. Што ће на ово рећи Ибрахимовићева супруга Хелена Сегер, с којом има двоје дјеце, тек ћемо видјети. Фудбалери се још увијек нису огласили о овој фотографији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана