Хинду вјенчање Бренда и Кети

Глас Српске
Хинду вјенчање Бренда и Кети

Британски глумац Расел Бренд (35) и америчка поп пјевачица Кети Пери (26) вјенчали су се према хинду обичајима у једном националном парку у Раџастану на сјеверозападу Индије.

Вјенчање, којем су присуствовали чланови породице и блиски пријатељи, обавио је хинду свештеник, непосредно након што је младожења послао тјелохранитеље да пребију "досадне папараце". Наиме, Бренд је са још четворо људи у два џипа обилазио Национални парк Рантамборе, а фотографи су их пратили аутомобилом на раздаљини од око сто метара. Када су се џипови зауставили, тјелохранитељ је изашао и дошао до кола у којима су били фотографи, пренијеле су агенције.

- Тјелохранитељ је ударио возача песницом у лице и отео му кључеве аутомобила. Изашли смо из кола и први сам му пришао да бих узео кључеве назад - рекао је фотограф агенције AП Мустаф Кураиши.

У Националном парку Рантамборе, гдје је одржано вјенчање Кети и Расела, живе тигрови, леопарди, дивље свиње и хијене, због чега је раније оформљена четворочлана комисија како би процијенила ниво буке са свадбе да се не би узнемириле дивље животиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана