Голишава нећакиња Џулије Робертс

Глас Српске
Голишава нећакиња Џулије Робертс

Нећакиња Џулије Робертс, Ема Робертс, наслиједила је пуно тога од своје тетке, па није ни чудо да медији стално пишу о њој, поготово од када је постала пунољетна. Млада глумица од тетке је наслиједила пуне усне и дуге ноге, а своје адуте радо и показује.

 Ема је од малих ногу у глумачким водама, а с обзиром на интерес медија за њен лик и дјело, пред њом је дуга и сјајна каријера. Сцене из филма "4.3.2.1" у којима млада деветнаестогодишња љепотица шета у бикинију и доњем вешу постале су прави хит на интернету. Који ће пут Ема одабрати и колико ће далеко ићи пред камерама, показаће вријеме, но и ове невине сцене сасвим су довољне да подигну њену популарност и истакну њене адуте. Не тако давно Ема је једном изјавом наговијестила да би се могла потпуно скинути пред камерама.

- Још увијек не знам да ли ћу се икада снимати потпуно гола. Још нисам имала голу сцену секса пред камерама, али видјећемо шта ће бити у будућности - изјавила је Ема за британски магазин "Сан".

Њен идући велики пројекат је улога у најновијем наставку хорор филма "Врисак". Пажњу на себе скренула је улогом Еди Сингер у телевизијској серији "Unabulous". Чак је снимила и дебитантски музички албум, који се пуштао у серији, а зове се "Unabulous and more". У својој краткој каријери снимила је око двадесетак филмова и глумила у три телевизијске серије. У фебруару 2009. године изабрана је за амбасадорку познатог козметичког бренда "Neutrogena", те се појављује у телевизијским и штампаним рекламама поменуте компаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана