Фудбалер који је добио све у пакету: Лијепа, успјешна и паметна

Агенције
Фудбалер који је добио све у пакету: Лијепа, успјешна и паметна

Најбољи голман Шпаније Икер Касиљас један је од спортиста који разбија шаблон о везама фудбалера и манекенки. Он је на јединствен начин освојио срце једне новинарке…

Лијепа спортска новинарка Сара Карбонеро била је дио свијета фудбала и прије него што је постала партнерка голмана Реал Мардида, Икера Касиљаса.

Сара и Икер упознали су се још 2009. године када су заједно путовали у Јужну Африку, она у својству новинарке репортерке, а он као голман. Према неким наводима одмах су почели да се забављају јер је то била љубав на први поглед.

Њено познавање фудбала, али и љепота освојили су срце овог голмана за кога многи кажу да је Шпанија 2010. године на Свјетском купу изгубила од Швајцарске јер је Икер стално гледао у своју љепшу половину која је увијек у његовој близини, јер јој посао тако налаже.

Колико је заљубљен у њу голман Реала показао је цијелом свијету када је Сару пољубио након завршеног интервјуа. Било је то 2010. године када је њихова веза постала званична.

Сара није очекивала овај пољубац па је у једном интервјуу рекла како је све било врло спонтано.

"Пољубац сам доживјела баш како сте и видјели. Нисам уопште очекивала да ће ме пољубити. Радила сам напорно и концентрисала се на све те интервјуе. Када се то догодило у тенутку смо заборавили на све, међутим нисмо ни били свјесни колико је то привукло медијске пажње. Икер се у том тренутку осјетио да жели да ме пољуби и за мене то је била предивна ствар", рекла је тада Сара којој се овај моменат стално враћа у мисли и буди најдубље емоције.

Иако је била у јавности и прије него што је почела да се виђа са Касиљасом, Сара каже како ју је он научио да се носи са притисцима јавности будући да је од како је постала његова партнерка постала још познатија.

"Уз њега сам научила да се насмијјем самој себи и да наставим даље након учињене грешке", каже Сара.

Да ову тридесетогодишњу дјевојку поред памети краси и љепота свједочи и то што је 2009. године изабрана за најпривлачнију новинарку на свијету.

 

Колико је Икер заљубљен у Сару доказало је и то што је стао на њену страну када је Сара професионално критиковала његовог саиграча Кристијана Роналда што је изазвало несугласице ова два фудбалера.

Икер Касиљас и Сара Карбонеро су трећег јануара ове године постали родитељи дјечака Мартина Касиљаса Карбонера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана