Фарма - Умало туча на имању

Глас Српске
Фарма - Умало туча на имању

На фармерском имању у Лисовићу дошло је до прве жестоке свађе која се умало завршила тучом! У току састанка, на којем су фармери разговарали о текућим проблемима, Баки се изнервирао због примједби које је Ли Мен изнио на рачун његове хигијене! Тада је скочио да га бије, што су спријечили остали фармери. Баки је псовао музичара и пријетио да ће га поломити. Остали фармери су га извели напоље, да би спријечили физички обрачун!

То није била једина свађа у протеклих неколико дана, па је тако пјевач Хасан Дудић имао окршај са политичарем Миланом Парошким. Све је почело када је Милан негативно коментарисао кување на имању, тврдећи да сваког дана једе исту храну.

- Код мене у кући кува се пет јела дневно, а овде је као у затвору. Једемо иста три јела, која се врте укруг. Ово је једна велика черга! - казао је Парошки.

Ове ријечи испровоцирале су већину "фенси" сељака, а најбржи је био омалени Хасан, којег је очито погодила ријеч "черга", па је муњевито кренуо ка Парошком да би се обрачунао с њим. Ни Милан није устукнуо, а бокс меч спријечили су остали фармери, раздвојивши зараћене стране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана