Фарма - Тина ипак није трудна

Глас Српске
Фарма - Тина ипак није трудна

Фолк пјевачица и актуелна фармерка Тина Ивановић није трудна, како је то наговјештавала! Поједини медији преносе да је прича о њеној наводној трудноћи заправо добро осмишљен маркетиншки трик који је Тина пласирала у јавност прије одласка на имање, да би што дуже остала у ријалитију!

- Тина је заиграла на карту фине и узорне особе која је остала у благословеном стању, јер је знала да ће то код публике проћи и обезбедити јој додатни тајминг у шоу програму. Сви су веровали да певачица чека бебу, све до тренутка када се пијана мазила са манекенком Јеленом Стожинић. Када је схватила шта је урадила, фолкерка је цео дан преплакала и била под седативима, који су само потврдили сумње о њеној наводној трудноћи! Опште је позната ствар да је женама у раној трудноћи строго забрањено узимање антидепресива, алкохола, цигарета и излагања стресним ситуацијама, што је код фолкерке била свакодневица - тврди неименовани извор.

Било како било, Ивановићева није затрудњела иако је то жарко жељела, што је потврдио и њен момак Звездан Aнђић.

- Ја сам помислио да је трудна и тако сам се осећао. Aли, добро, шта је ту је, има времена! Кад буде изашла, радићемо на томе, бићу вреднији, сигурно! - рекао је Звездан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана