Фарма: Шикица отишла кући

Глас Српске
Фарма: Шикица отишла кући

Фолк пјевачица Светлана Јовановић Шикица, главна куварица Фарме испала је из даљег такмичења, јер је изгубила у дуелу знања против Милана Парошког и Катарине Живковић.

Прије дуплирања гласова побједник дуела Парошки имао је скоро исти број као Шикица. Ипак, његових 46,89 одсто гласова и Катарининих 29,80, били су превише за Шикицу и њен "финални скор" од 23,3 одсто.

Шикица је изјавила да није разочарана што је напустила Фарму и да је тамо било "фино, лепо и радно". Признала је да није учила, јер "не може све то да запамти". У студију је дочекао аплауз, али и најближи - син Милан и брат Ненад. На питање водитељке Aлександре Јефтановић, шта ће фармери сада јести, одговорила је:

- Мораће да се снађу. Морају да штеде, био је проблем око хране, па ја онда шта ћу, штедим, лажем их, има ово, нема оно. Проблем је највише у брашну, односно хлебу. Због тога је и избио први сукоб између Злате и Парошког. Добро је што ме нико није дирао, јер да јесте било би им – маму вам је...! - рекла је Шикица која је за своје насљеднице у кухињи именовала Злату, Сању и Тину, а за фаворите Злату и Тину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана