Фарма: Сани се плаши свађе

Глас Српске
Фарма: Сани се плаши свађе

Муж фармерке Наталије из групе "Трик еф икс" Сани забринут је за њене свађе са Бакијем јер се боји да у тренутку заноса не изнесу у јавност ствари које не смију да се откривају.

Наиме, Баки и Наталија су прије два дана имали мањи окршај јер је пјевачица препричавала такмичарима неке тренутке из његове везе са бившом дјевојком и тиме открила његову интиму коју је он желио да сачува за себе.

- Они су таквог карактера и темперамента да не могу да ћуте и брзо плану. Ја се баш тога и бојим, да се у једном тренутку не закаче тако да крену да износе у јавности ствари које не смеју да се знају. Има доста тога што не сме да се открије, а они знају једно о другом много. Aли, мени је највећа претња Хасан Дудић, који делује страшно покварено, а и страх ме да физички не повреди некога. Са свима је супер и кад окрену леђа, он се исмева и оговара - рекао је Сани и додао да му не смета то што је манекен Бранислав сада прешао на мување његове жене.

- Ја верујем Наталији и шта год да уради, то је зезање, али никад не реци никад. Ја је волим и подржавам, па шта буде. Она је тамо најкомуникативнија и лепа је, а овом дечку је вероватно занимљиво да мува све живо. Па, ако ћемо искрено и ја бих да сам на његовом месту - завршио је Сани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана