Фарма - Пеја највећи женскарош

Глас Српске
Фарма - Пеја највећи женскарош

Миле Багош, један од најбољих пријатеља овонедјељног газде Фарме, водитеља Зорана Пејића Пеје, изјавио је да се његов друг одлично снашао, јер је "као рођен пред камерама".

- Зоки се снашао боље него било ко други, само се прави луд. Није он од јуче, цео живот је у свету шоу бизниса, зна он како и шта треба да ради. То што је лизао Наталију код њега је нормална појава. Он је и у приватном животу такав, само гледа женске и увек је окружен њима. Он је највећи женскарош којег познајем. Сав је на мене - похвалио се Пејин друг, који каже да се Пеји све дјевојке свиђају, али да му је за око запала Катарина Живковић.

- Он воли све жене, али бих у овом случају издвојио Катарину, јер је она највише његов тип. Она му се свиђа, али Зоки јој сигурно неће прићи први - открио је Миле, који тврди да Пеји недостаје секс још од самог уласка на имање.

- Пеја, чим је крочио на имање, упао је у сексуалну кризу. Верујем да ће, чим му се буде указала прилика, имати секс са неком од фармерки. Само да не падне нека бебица на имању - поручио је Зоранов друг, и додао:

- Грешка је што је Пеја газда, јер он не уме да наређује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана