Фарма - Парошки хитно напоље

Глас Српске
Фарма - Парошки хитно напоље

Бивши политичар Милан Парошки избачен је у уторак навече из Фарме због кршења правила, односно вријеђања фармера на националној основи. Након што су изабране овоседмичне слуге, Јасмина Aна и Парошки, на сеоском имању у Лисовићу избила је жестока свађа!

Наиме, чим је изабран за слугу Парошки је своје незадовољство одмах искалио на Бакију. Видно огорчен и разочаран, вербално га је напао, вређајући га погрдним ријечима!

Иако су сви помислили да ће свађа престати, то се није догодило, већ се ситуација додатно подгријала у сусједној просторији током игре "Истина или изазов".

Парошки је наставио да вријеђа Бакија на националној основи, називајићи га "муслиманом и Турчином"! С обзиром на то да је Баки познат по кратком фитиљу, узео је папучу и њом гађао Милана.

Иначе, туча и већи инцидент избјегнути су само захваљујући прибраности неколицине фармера који су некако успјели да смире уплаканог Бакија. Послије овог немилог догађаја, задруга је избацила Парошког из Фарме, уз образложење да се вријеђање на вјерској и националној основи најстроже забрањује!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана