Фарма - Нова љубавна романса Бате Здравковића и Јоване Пајић.

Глас Српске
Фарма - Нова љубавна романса Бате Здравковића и Јоване Пајић.

На најпознатијем сеоском имању у Лисовићу десила се платонска љубав, и то између Бате Здравковића и Јоване Пајић. Наиме, дуго скривана тајна коначно је објелодањена на журки која се десила прексиноћ, а разоткрила је нова газдарица Весна Вукелић Венди.

Чим је почела музика, Венди је испричала глумици Еви Рас да је један ожењени фармер заљубљен у једну дјевојку. У свом подробном излагању, Вукелићева није помињала имена, али је то учинила послије неколико испијених чаша алкохола и јасно истртљала Маријану Ристичевићу и Јасмини Aни да су Бата и Јована заљубљени једно у друго!

- Бата је ожењен човек који има породицу, мора да ћути јер ако ово процури у јавност, неће се добро завршити - рекла је Венди.

Иначе, према њеним даљим наводима, она је испричала да је цијелу причу о Јовани и Бати сазнала од Катарине, која јој је у повјерењу испричала све о пјевачу и његовој млађаној колегиници.

С обзиром на то да је тајна разоткривена, поставља се питање како ће реаговати заљубљени голупчићи када сазнају да су откривени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана