Фарма - Наталију варао муж

Глас Српске
Фарма - Наталију варао муж

Игра "Истина или изазов", која се одиграла на имању у Лисовићу, донијела је признање Наталије из групе "Трик еф икс", која је јавно открила да је свом супругу опростила превару!

Наиме, позната денсерка испричала је фармерима како је љубав најбитнија у њеном животу, поткрепљујући то све чињеницом да је својевремено свом супругу опростила невјерство.

- Мене је мој вољени Сани преварио пре петнаестак година, када смо тек запловили у брачну луку - рекла је Наталија у једном даху и додала:

- С обзиром на то да смо били веома млади, ја сам га јако волела и обожавала и зарад љубави опростила сам му превару и, као што видите, и даље смо у срећном браку без обзира на то шта сам преживела. За успешан брак мора да постоји љубав, толеранција и праштање, а ја сам то доказала и много сам поносна на себе - закључила је пјевачица.

Са друге стране, Наталијин супруг Сани остаје при тврдњи да никада није преварио жену "јер она то није доказала":

- Наталија то никада није доказала, али има такав осећај да сам је преварио. Ја одговорно тврдим да откад сам са њом у браку нисам имао ништа ни са једном другом женом! - казао је Сани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана