Фарма - Наталија узвраћа мужу

Глас Српске
Фарма - Наталија узвраћа мужу

Чланица групе "Trik FX" и актуелна фармерка Наталија поручила је мужу Санију да ће имати секс на Фарми, само ако дође неко ко јој се допада. Наиме, она се изнервирала, јер јој је Сани, по бившим фармерима који су гостовали за вријеме свадбе, поручио да се обузда, алудирајући на њен однос с Банетом. Њу је то још више разјарило, па је свом драгом поручила да се неће суздржавати да иде "до краја", само ако се за то створе услови!

- Ма, шта он мени има да каже да "повучем ручну"?! Кад дођем кући, обесићу га за лустер. Видели бисте њега да је овде... Нека ми убаце неког типа да ми се свиђа, црног са плочицама, па ће да види! Као што Сани каже, "љубави, једном се живи", е па да видимо - сиктала је Наталија.

Иначе, ово није први пут да Сани покушава на све могуће начине да уразуми своју супругу, те да јој да до знања да му се њено понашање, посебно однос са Банетом, баш и не свиђа.

Тако је прије извјесног времена апеловао на Наталијине фанове да не гласају за њу, како би испала из такмичења. Тада је као пример навео да им је син Дејан веома болестан, а послије тога, најавио је да ће са дјететом напустити Београд на неко вријеме због великог притиска.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана