Фар­ма - Муж изба­цу­је На­та­ли­ју

Глас Српске
Фар­ма - Муж изба­цу­је На­та­ли­ју

Иако је ден­сер Са­ни сво­је­вре­ме­но био оду­шевљен иде­јом да му су­пру­га На­та­ли­ја уђе у ри­ја­ли­ти шоу Фар­ма, из­гле­да да се грдно по­ка­јао. Он већ да­ни­ма не мо­же да по­дне­се при­ти­сак ја­внос­ти због не­при­кла­дног по­на­шања сво­је су­пру­ге, па на све мо­гу­ће на­чи­не по­ку­ша­ва да уби­је­ди про­ду­цен­те да му по­мо­гну у на­мје­ри да На­та­ли­ја на­пус­ти имање у Ли­со­ви­ћу.

- Све је по­че­ло от­кад је Ре­на­то Хенц на­пус­тио шоу и изнео не­ке де­таље за ко­је ни­ко осим фар­ме­ра ни­је знао, а то је - да се На­та­ли­ја озбиљно му­ва и пип­ка с Ба­не­том Јан­ко­ви­ћем! Ви­дно узбу­ђен и ра­зо­ча­ран, Са­ни је за­мо­лио про­ду­кци­ју да њего­ву су­пру­гу удаљи из ри­ја­ли­ти­ја, али су му они најљуба­зни­је обја­сни­ли да је то не­мо­гу­ће јер она ни­је пре­крши­ла ни­ка­кво пра­ви­ло ко­је је ве­за­но уго­во­ром - ис­при­чао је до­бро оба­ви­је­ште­ни извор.

Да ли због су­је­те, по­ро­ди­це или ор­та­ка ко­ји му се иза ле­ђа под­сми­ја­ва­ју, на­зи­ва­ју­ћи га ро­гоњом, тек Са­ни се  обра­тио ја­внос­ти пре­ко "Феј­сбу­ка" и по­звао све њихо­ве фа­но­ве да не гла­са­ју за На­та­ли­ју. Ина­че, пре­ма Са­ни­је­вим тврдњама, он се на ова­кав ко­рак одлу­чио због си­на ко­ји је на­во­дно у ло­шем здрав­стве­ном стању јер не мо­же да се но­си са при­тис­ком ко­ји му је на­ме­тнут от­кад се њего­ва ма­ма на­ла­зи на фар­ми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана