Фарма - Ирена главна заводница

Глас Српске
Фарма - Ирена главна заводница

Мада је прошло само неколико дана откако је његова "инспирација" Катарина Живковић напустила фарму, Баки Ђогани је преко ноћи заборавио да се управо због фолк пјевачице сукобио са Банетом Јанковићем и кренуо у освајање манекенке Ирене Шућур. Денсер је на традиционалној журки мувао новопечену фармерку док су присно ђускали уз ритам његовог некадашњег хита "Оловна рука".

- Ирена, свиђаш ми се до бола - шапнуо јој је Баки на увце док се манекенка правила да га не чује и наставила да га заводи, увијајући се око њега као око шипке. Када ју је Баки одвео у кухињу и озбиљно питао шта мисли о њему и да ли има шансе код ње, Ирена је одговорила:

- Баки, ушла сам пре неколико дана, али створила сам слику о сваком понаособ. Заборавио си да сам вас гледала месец и по тако да - мани ме тих фора.

Оно што Баки не зна је то да је његова "жртва" по уласку добила тајни задатак да се мува с њим, те је њихово зближавање и те како било комично.

На атрактивну манекенку бацили су око и репери Борко и Стефан, признајући током игре "Истина или изазов" да би се са њом ваљали у сијену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана