Фарма: Евин чај од уложака

Глас Српске
Фарма: Евин чај од уложака

Нови изглед уложака са мирисом камилице збунио је глумицу Еву Рас, те је умјесто да дода чај, донијела Хасану Дудићу кутију са хигијенским улошцима. Наиме, Хасан је рекао да му се пије чај од камилице, а Ева је хтјела да се покаже као прави фармерски пријатељ и отишла до оставе да би га узела.

- Ево ти кутија, па ти узми једну кесицу - рекла је глумица поносно, јер је показала да је добар пријатељ, иако са пјевачем није у баш најбољим односима.

Када је отворио паковање и узео у руке један уложак, Хасан Дудић остао је шокиран и није вјеровао шта му се налази у руци умјесто чаја.

- То није чај, то је дневни уложак од камилице - углас су рекли Маријан Ристичевић и Лимен, док је Хасан и даље у невјерици гледао шта му је глумица донијела.

Када је схватила шта је урадила, Расова је почела да се правда и извињава безброј пута.

- Извини, извини... Стварно нисам видела да су то улошци. Не знам шта раде у остави са храном - говорила је посрамљена глумица.

Упркос томе што је био предмет шале, Дудић није замјерио Еви, с обзиром на то да је најстарија укућанка у овој сезони Фарме и да сигурно већ годинама не користи хигијенске улошке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана