Фарма: Ева Рас расплакала Тину

Глас Српске
Фарма: Ева Рас расплакала Тину

Притисак коме су учесници "Фарме" изложени очигледно је најприје успио да утиче на Еву Рас, која је умислила да њу нико на имању не воли и да су сви против ње, те је својим понашањем успјела да расплаче пјевачицу Тину Ивановић, којој чак није дозволила ни да се одбрани.

Наиме, Расова је напала пјевачицу да не поштује њен труд и рад. Ева је постављена од стране првог газде Милана Парошког за хигијеничара и тако је била задужена за чистоћу у спаваћој соби. Aли, Ивановићева је одлучила да послије глумичиног брисања понови чишћење да би све блистало. Овај потез увриједио је Еву толико да је дала отказ на мјесту хигијеничарке и оптужила Тину за непоштовање њеног лика и улоге коју има. Пјевачица је покушала да се одбрани па се чак у неколико наврата и извињавала, али бивша хигијеничарка није хтјела да је чује те је такав став Тину довео до суза.

Овај сукоб био је једна од тема вечерњег састанка на коме је Ева наставила са оптужбама против других фармера, па јој се тако на удару нашао и Марјан Ристичевић. До сукоба је дошло када је Тина покушала да се оправда и рекла да је све чинила из најбоље намјере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана