Фарма - Ева Рас открила тајну

Глас Српске
Фарма - Ева Рас открила тајну

Глумица и актуелна фармерка Ева Рас открила је тајну за коју чак нису знали ни фармери, а то је да је она тај посредник између Наталије и Банета и да је преносила поруке које чак ни камера није забиљежила.

Наиме, Ева је отворила душу пјевачу Aци Илићу и рекла да су Наталија и Бане заљубљени једно у друго, те да ће им се судбине кад изађу и те како промијенити:

- Бане и Наталија су се заљубили једно у друго! Ја то знам пошто сам преносила поруке када је Бане био у изолацији. A ово што он ради са осталим девојкама је само маска да се напољу не би сазнало за њих двоје! То је љубав, знам ја... И та љубав ће им променити судбине кад изађу напоље - рекла је Расова док је посматрала манекеново мување осталих дјевојака.

Исте вечери манекен Јанковић је насрнуо на пјевачицу Весну Вукелић Венди и понудио јој секс како би јој доказао да није хомосексуалац, како га она упорно назива.

Наиме, Бане је у раним јутарњим часовима, у пијаном стању, скочио код Вукелићеве у кревет прилично разголићен, али га је она брзо откачила.

- Ја не волим мушке курве! Заводиш овде ове женске индијанце, а у ствари знаш ко си и шта си - одговорила је Вукелићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана