Фабрегасова љепша половина: Спонзоруша или борац за праву љубав?

Агенције
Фабрегасова љепша половина: Спонзоруша или борац за праву љубав?

Шпански фудбалер Сеск Фабрегас миљеник је многих жена. Ипак, једна је успјела да освоји његово срце, а њихова љубавна прича и скандали који су пратили ову наизглед немогућу љубав никога не остављају равнодушним.

Према причи тридесетосмогодишње партнерке Сеска Фабрегаса, Данијеле Семан пар се упознао када је она тражила аутограм за свог сина, иначе заљубљеника у фудбал. Међутим, саиграчи из његовог бившег тима Барселона имају другачију причу која прати њихово упознавање.

Наводно, госпођа Семан је непрестано гледала у фудбалера на једној вечери, те му дотурила цедуљицу са својим бројем телефона.

Било како било, једна чињеница остаје – Данијела је и у једној и другој верзији приче била удата за милионера Елија Тактука са којим има двоје дјеце.

Наводно, Ели се шокирао када је за доручком листао новине и угледао фотографију своје супруге усликане у Ници на плажи са тада двадесетпетогодишњим Сеском. Након тога, бројни скандали и оптужбе не престају да се нижу. Ели, поријеклом из Либана отпужио је фудбалера да му је украо супругу.

"Био сам глуп и мјесецима живео у шоку. Порицао сам да се то заиста дешава, али је заиста никад нисам желио назад", каже милионер.

Бракоразводну парницу пратио је низ скандала, а главни Данијелин циљ био је да обезбједи што више новца. Наводно је ишла тако далеко да је лагала да јој Фабрегас не обезбјеђује довољно за живот како би јој припало што више новца након развода. Тактук се свим силама трудио да докаже да ово није тачно и називао супругу спонзорушом која је „уз помоћ свог љубавника" жељела да му отме новац.

Наравно, Данијела која је тринаест година старија од Фабрегаса демантује ове наводе и каже да фудбалска звијезда која зарађује 5 милиона фунти годишње не финансира њен начин живота и даје јој тек толико да њиховој ћеркици Лији ништа не фали.

Данијела није успјела да убиједи јавност да јој новац није превише битан, посебно када се у обзир узму њена хвалисања по друштвеним мрежама и надимак који је прати у друштву – Queen DD

 

Супруга познатог фудбалера врло је активна на друштвеним мрежама, а на Твитеру често пише о својој католичкој вjери а неретко и удијели савјет дјевојкама.

"Слабе дјевојке дозвољавају слабим мушкарцима да их мијењају како хоће", једна је од мудрости које се могу наћи на њеном Твитер налогу.

Иначе, док је Сеск играо у Барселони Данијела није била међу омиљеним женама фудбалера. Многи су сматрали да је гладна пажње посебно када се на вјенчању Адреса Инијесте појавила у провокативном издању и тако засјенила младу.

Данијела потиче из либанског градића Мизиара, а одрасла је у великој породици окружена браћом и сестрама. У истом граду је упознала бившег супруга који је за разлику од ње потицао из богате породице. Преселили су се у Лондон 1998. године, а имају двоје дјеце - једанаестогодишњу Марију и осмогодишњег Џозефа. Фабрегасу је такође родила ћерку Лиу која има годину дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана