Ештон Кучер и Деми Мур се разводе

Глас Српске
Ештон Кучер и Деми Мур се разводе

Најновије информације које круже по холивудским таблоидима указују да је брак Ештона Кучера и Деми Мур највјероватније дошао до свог краја. Славни пар, који у посљедње вријеме пуни насловне стране таблоида због Ештонове наводне невјере, у посљедње три године ушао је у рутину.

- Нисам био изненађен када је изашла прича да је Ештон преварио Деми са двадесетједногодишњом дјевојком. Њих се двоје стално свађају. Уопште не разумијем зашто су још заједно. То није здраво и ни најмање није забавно. Свађају се као двије старе краве. Надао сам се да ће учинити праву ствар и отићи на озбиљно савјетовање или се разићи. Aли сада је касно. Једно од њих двоје биће озбиљно повријеђено. Развод ће бити гадан. Деми ће натјерати Ештона да плати за своје грешке - рекао је неименовани извор близак пару.

У међувремену, други извор тврди да је Ештоново варање добро позната ствар у Холивуду.

- Деми зна да Ештон цијело вријеме има авантуре. Примјењују "не питај, не реци" политику кад је невјера у питању. Њих двоје се јако воле, али изгледа да их је 14-годишња разлика ипак сустигла - тврди други извор.

Подсјетимо, Ештон је наводно преварио Деми са Бритни Џонс, која тврди да је Кучер спавао са њом на каучу у њиховој породичној кући док је Мур била на снимању новог филма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана