Џорџ Мајкл пуштен из затвора

Глас Српске
Џорџ Мајкл пуштен из затвора

Британски пјевач грчког поријекла Џорџ Мајкл од јуче је поново слободан човјек, након што је одслужио затворску казну у трајању од четири седмице.

 Казна је услиједила јер је поп пјевач оштетио свој "ренџ ровер" возећи под утицајем марихуане. Првобитно је био осуђен на осам седмица затвора, међутим преостале четири седмице биће на условној слободи. Као додатак за ту "привилегију" платиће 1.560 евра новчане казне. Такође је добио забрану управљања аутомобилом у трајању од пет година. Осуђен је 14. септембра пошто је признао да је возио под утицајем дроге и да је посједовао двије цигарете начињене од марихуане. Четрдесетседмогодишњак чије је право име Георгиос Панајиоту 18. септембра пребачен је у затвор Хајпоинт који се налази у Сафлоку.

- Он је прихватио казну коју му је судија одредио и одслужиће је у потпуности. Жалбе неће бити. На томе је сам инсистирао - рекао је за "Дејли мејл" близак пријатељ популарног пјевача.

Прошле седмице су се појавиле гласине да Мајкл има посебан третман у затвору након што су га вријеђали остали затвореници.
- Колико год да мислим да је потребно издигнути се изнад глупости које читам у новинама о мом специјалном третману овдје у затвору, исто тако мислим да је поштено да реагујем и да објасним ситуацију својој породици, пријатељима и фановима. Вјерујте ми да у посљедње три седмице није било суза, забринутости, злостављања, чак није било ни много несанице. Сви су према мени били љубазни, чувари, затвореници и затворско особље. Нисам имао никакав посебан третман. Највише времена сам проводио читајући хиљаде писама подршке. Обећавам да ћу се одужити за то својом музиком -  изјавио је популарни пјевач.

Остатак казне Џорџ Мајкл одслужиће у заједници и редовно ће се јављати службенику који је задужен за њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана