Џесика тукла и чупала па завршила иза решетака

Глас Српске
Џесика тукла и чупала па завршила иза решетака

Манекенка Џесика Вајт, чије облине красе издање часописа "Спортс илустрејтед" са бикинијима, ухапшена је у суботу ујутро испред њујоршког клуба "Aвенју Лаунж" због наношења тјелесних повреда. Полиција је потврдила да је двадесетшестогодишња манекенка ухапшена под оптужбом да је жену ударала по лицу и чупала јој косу, преносе агенције.

Судећи према полицијским записима, Џесика је ударила жену неколико пута, која је задобила отворене ране, отеклине и тешке болове. Вајт, коју су повезивали са Шоном Пеном и играчем америчког фудбала Терелом Овенсом, задржана је у притвору више од 12 часова. Њен адвокат је послије инцидента изјавио како оно што је написано у полицијском извјештају не личи на Џесику, те да је љепотица сигурно била испровоцирана.

Џесика се поред манекенства бави и глумом, а рођена је 22. јуна 1984. године у Бафалу. Са само 16 година уочили су је модни скаути и тада почиње њена каријера модела. Неколико пута поновила је да ће се по завршетку каријере посветити хуманитарном раду са младим дјевојкама које су биле сексуално злостављане.

- Сигурна сам да се приближава вријеме када ћу престати да се бавим манекенством. Желим да помажем младим дјевојкама које су биле злостављане, те да им покажем да је могуће брзо се опоравити послије лоших ситуација - пише на официјелном сајту афро-америчке љепотице.

Жељу да се бави баш овом врстом хуманитарног рада има још одавно, јер је и сама била злостављана као дјевојчица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана