Џесика Aлба, ипак, гола пред камерама

Глас Српске
Џесика Aлба, ипак, гола пред камерама

Једна од најсексепилнијих жена на свијету америчка глумица Џесика Aлба и поред тога што се заклела да се никада неће скинути пред камерама, ипак је "попустила" режисеру Роберту Родригезу. Тако ће биоскопска публика у филму "Мачета", осим прегршт акционих сцена, моћи да види и голу Џесику Aлбу под тушем. Већ првог викенда приказивања у америчким биоскопима филм је зарадио двадесет милиона долара.

Ново остварење Роберта Родригеза говори о бившем мексичком полицајцу који ради као плаћени убица и који креће у освету када схвати да су му послодавци намјестили замку. Поред Aлбе, у филму играју Дени Трехо, Роберт де Ниро, Мишел Родригез, Џесика Aлба, Линдзи Лохан, Чич Мартин и Дон Џонсон.

Aлба је рођена у Калифорнији 28. априла 1981. године. Постала је позната по главној улози у научнофантастичној ТВ-серији "Aнђео таме". Међу запаженије улоге сврставају се и оне у филмовима "Син сити", те "Фантастична четворка".

Године 2004. на снимању филма "Фантастична четворка" упознаје продуцента Кеша Ворена са којим послије четири године ступа у брак, а два мјесеца касније добијају кћерку Хонор Мари. Aлба је висока 169 центиметара. Обожава да кува, те воли "харли дејвидсон" моторе и голф. Добра је пријатељица с Евом Лонгорија Паркер, Евом Мендес и Кејт Хадсон. Имала је проблема са астмом и анорексијом, а иако је мексичког поријекла, не говори шпански језик. Високо је пласирана у већини неслужбених анкета најљепших и најпожељнијих жена. Прошле године часопис "FHM" сврстао је на треће мјесто традиционалног избора најсекси жена свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана