Џена Џејмсон све опростила Титу

Глас Српске
Џена Џејмсон све опростила Титу

Након што је борац "Ултимејт фајта" Тито Ортиз претукао своју супругу Џену Џејмсон, порно глумица је свом драгом мужу све опростила. Тито Ортиз (36) је прије неколико дана супрузи Џени ударцима покидао све лигаменте. Рањена и поломљена Џена завршила је у болници и истог тренутка подигла тужбу против свог супруга. Aли чини се да је љубав ипак била јача.

Само неколико дана касније порно глумица повукла је тужбу, а њен драги Тито кратко вријеме провео је у притвору због породичног насиља, док му је приближавање супрузи забрањено.

Тито Ортиз је преко свог адвоката саопштио да није тукао Џену Џејмсон, већ да је она сама пала, јер је била под утицајем наркотика. Ортиз је тврдио да Џејмсонова већ годину користи лијек чији су пратећи ефекти еуфорија и вртоглавица. Џејмсонова је његове нове изјаве назвала "посљедњим ексером за ковчег" у којем се налази њихова веза. Џена и Тито жестоко су се посвађали, а она тврди да је Тито ударио када му је рекла нешто што је повриједило његов его. Полицију је у кућу позвао Џенин отац, а Ортиз је тада ухапшен.

Како преносе страни медији, извор близак пару тврди да су Џена и Тито, који су у браку пуне четири године, наводно изгладили све проблеме, а спортиста ће се по истеку забране приближавања вратити у њихову породичну кућу. 
Пар се упознао 2006. године преко сајта "MySpace" и отада је у вези. Џена и Тито су прошлог марта добили близанце Џесија и Џорнија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана