Душко Кушљић из Челинца шест година у свијету моде

nezavisne.com
Душко Кушљић из Челинца шест година у свијету моде

Душко Кушљић (24) из Челинца бави се моделингом шест година, тренутно ради за београдску агенцију "Click", а поред тога студент је Ветеринарске медицине на Београдском универзитету.

На први кастинг отишао је на наговор познанице, а сама жеља се за тим послом јавила неколико мјесеци касније.

"Увидио сам да има неких додирних тачака с глумом, коју обожавам још од школских дана. Један од разлога бављења моделингом је и то што је посао занимљив, упознају се нови људи, забавна је радна атмосфера, ту је и могућност путовања у друге крајеве свијета, а на крају и могућност да се нешто заради", рекао је Кушљић.

Досад је учествовао на ревијама у Бањалуци, Сарајеву, Београду, Новом Саду, те у Бугарској на њиховом чувеном филмском пројекту "Ну Бојана".

За мушке моделе каже да се највише пажње обраћа на висину, а да је мјера рамена, груди, бокова релативна ствар јер зависи  за шта је потребан модел.

Одржавање тежине није му тешко, а важна је разноврсна исхрана.

"Што се тиче физичке активности, некада сам активно тренирао тенис и кошарку, али посљедњих неколико година сам рекреативац, тако да идем редовно на трчање, пливање, тенис, баксет", каже нам Душко.

Овај посао у освајању дјевојака му понекад и одмогне, додаје, јер су ту предрасуде, а то је да су модели "нафурани, те татини и мамини синови".

"Увијек се прво тако крене из дебелог минуса, али свакако да понекад има и оних ситуација када сам одмах повлаштен и у великом плусу. Када су дјевојке у питању најуобичајенија ситуација је таква да су или много позитивне или много негативне", казао је Душко.

Себе сматра нормалним момком, а на моменте, у односу на оне савремене и исфеминизиране типове, и правим мушкарцем.

Од модних детаља кажа да изузетно цијени одличне ципеле, добар каиш, кошуљу и да посебно воли капе - како зимске тако и прољећне.

Одијело је најелегантније што је досад обукао, а било је неких необичних креација на ревијама.

Приватно воли да купује и облачи ствари које су олд фасхион и класика.

Свиђају му се фармерке модерних кројева, елегантне бермуде, кежуал кошуље, те дуксеви с капуљачом.

За омиљени парфем не може да одлучи који је, те, како каже, има их више, а неки од њих су Dsquared Wood, D&G The one gentleman, Chanel 5, Carolna Herrera 212 VIP.

Познате личности које према његовом мишљену имају стила су  пјевачица Јелена Розга, водитељка Марија Килибарда и Андрија Милошевић.

Што се тиче свјетске сцене, обожава Џонија Депа, а добри су му и Дејвид Бекам, Бред Пит, те Алиша Киз, Ева Мендес и Моника Белучи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана