Др Хаус наг пред школаркама

Глас Српске
Др Хаус наг пред школаркама

Енглески глумац, комичар, музичар и писац Хју Лоури, који је свјетску популарност стекао улогом у познатој серији "Др Хаус", открио је да је недавно снимио шкакљиве призоре за ову популарну серију, али да му то ипак нису најнепријатнија сјећања на голишаве сцене.

 За сцену секса коју је снимио са Лизом Еделштајн у серији "Др Хаус" каже да то искуство и није било толико страшно као оно када је снимао голишаву сцену за филм "Maybe Baby" прије десет година. Како је Лоури објаснио за часопис WENN, снимање на лондонској улици било је заказано за шест часова ујутро управо зато што тада никога нема напољу. У сцени је Лоури истрчао на улицу прекривен пешкиром, а пас му је потегао пешкир и открио голо тијело.
Aли, као што то обично бива, снимање се протегло све до девет часова, а дотад је непријатној сцени већ свједочила хрпа школарки, док је локални папарацо и овјековјечио.

Иако иза себе има завидну глумачку каријеру, Лоури је постао познат америчкој публици тек улогом мизантропског љекара Грегорија Хауса у хит-серији "Др Хаус", која се приказује од 2004. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана