Чистачица открила истину из дома познатог пара

Агенције
Чистачица открила истину из дома познатог пара

Можда вам се чини да најпознатији глумачки пар на планети живи идиличним животом, али чистачица из куће Анџелине и Бреда открила је да ствари нису ни мало идиличне.

Већ неколико пута до сада смо чули како глумачки пар Анџлина Џоли и Бред Пит живе врло неуредним животом и да ни они као ни њихова дjеца ништа не чисте нити склањају за собом.

Сада је особа која свакодневно живи са њима у кући открива још неке запањујуће податке.

Њихова дjеца су врло недисциплинована и безобзирна, у кући је стална дрека и вика. Дjеца чак и ноћу урлају и врло су непослушна. Због немирне дjеце, Анџелини и Бреду забрањен је приступ у чак 12 хотела широм свијета.

"Дјеца су потпуно ван контроле, у кући је огроман неред који чистачица у свом животу никада није видјела. Дјеца терају по своме, родитељи им нису никакав ауторитет. Бред покушава да доведе у ред породицу док је Анџелина потпуно одсутна. Када има слаб моменат, она оде у купатило, напуни каду и тамо вришти. То јој је својеврсни издувни вентил", тврди извор који је добио информације од чистачице из куће познатог пара.

"Свако дијете тјера по свом, једна ћерка носи само мушку гардеробу, док је један од синова опсједнут шминком. Најстарији Медокс често туче осталу браћу и сестре, док је Пакс избачен из школе јер је ударио другог ученика, а њихова мајка инсистира да сва дјеца причају на француском језику."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана