Бијонсе схватила да ће јој Ким Кардашијан бити од користи

Агенције
Бијонсе схватила да ће јој Ким Кардашијан бити од користи

Иако је тврдила да због приватности своје породице неће присуствовати вјенчању ријалити звијезде Ким Кардашијан и репера Кање Веста, поп дива Бијонсе је због недавног инцидента који је избио између њене сестре и супруга одлучила да ипак присуствује вјенчању.

Како би скренула пажњу јавности са неочекиваног напада сестре Бијонсе, Соланж на Џеј Зија, поп дива је одлучила да се она и њен супруг ипак појаве на дугоочекиваном вјенчању у Паризу.

Изгледа да Бијонсе није могла толико дуго да крије свој приватан живот од очију јавности, па је сада под великим пристиском како ће се то одразити на њену репутацију и каријеру.

Како би замаскирала екцесан догађај у лифту на Мет Гала балу, Бијонсе је одлучила да присуствује вјенчању Ким Кардашијан.

Сада одлазак на вјенчање дјелује мање скандалнозно од туче у лифту њених најближих, а у исто вријеме им је потребан неки други, велики материјал о којем ће људи причати, а то је дефинитивно ово вјенчање.

Будући и да камере неће бити присутне на вејнчању, ово представља олакшавајућу околност, али и неки вид скретања пажње јавности са спорног догађаја у лифту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана