Бекам тужи магазин због проститутке из БиХ

Глас Српске
Бекам тужи магазин због проститутке из БиХ

Бивша проститутка Ирма Нићи, која је изјавила да је 2007. године у Њујорку спавала са фудбалером Дејвидом Бекамом је из БиХ, пишу британски медији. Ирма је рођена у БиХ, но одрасла је у Енглеској.

Како се наводи на званичној страници двадесетшестогодишње Ирме Нићи, она је бивша елитна ескорт дама, која је своје услуге пружала бројним познатим особама, а једну ноћ наплаћивала је и по 10.000 долара.

Како је већ раније писано, Нићи је изјавила да се неколико пута срела са Бекамом у хотелима, а о Дејвиду је рекла да је диван момак, те оцијенила и његову спретност у кревету.

- Имали смо секс 15 минута. На скали од један до десет, као љубавнику дала бих му оцјену 7,5. Између нас је била јака хемија. Видјела сам много људи његовог профила, али Дејвид није пун себе. Он је заиста диван момак - казала је бивша проститутка.

Ипак, Дејвид Бекам је негирао све наводе, те због изјава Ирме Нићи одлучио је да тужи амерички магазин "In Touch", који је цијелу причу објавио.

- Наводи да је Бекам спавао с проститутком су потпуно неистинити и смијешни, што је магазину и речено прије објављивања приче. Нажалост, ми живимо у свијету гдје медији мисле да могу објавити лажи и извући се с тим. Одлучили смо да тужимо магазин "In Touch" - саопштио је портпарол  Дејвида Бекама.

Острвски таблоиди тврде да је списак клијената Ирме Нићи право благо, те да би он узбуркао не само енглески фудбал, већ и краљевске кругове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана