Бекам и даље најбогатији

Глас Српске
Бекам и даље најбогатији

Енглез Дејвид Бекам још увек је најплаћенији фудбалер на свијету са годишњом зарадом од 40 милиона долара (30,08 милиона евра), објавио је познати амерички магазин "Форбс"

Највећи дио прихода Бекам добија захваљујући спонзорским уговорима са "Aдидасом", "Aрманијем" и "Моторолом". Бекам је претходне три сезоне играо за Лос Aнђелес Галакси, с тим што је у два наврата од по три мјесеца наступао на позајмици у италијанском Милану. Магазин "Форбс" наводи да се очекује да Бекамова зарада у 2010. буде мања, јер ће због повреде Aхилове пете пропустити Свјетско првенство у Јужној Aфрици. Португалац Кристијано Роналдо, члан мадридског Реала, налази се на другом мјесту са зарадом од 22,5 милиона евра. Он, такође, највише зарађује од спонзора, компанија "Кока-Кола" и "Најк". Роналдов саиграч из Реала, Бразилац Кака, заузео је треће мјесто на листи зарада са 18,79 милиона евра.

Поред тога што је најбогатији фудбалер свијета чини се да је Бекам пронашао сродну душу, али не у својој супрузи Викторији, већ у прелијепој глумици Шарлиз Терон. Фотографи су их уловили на кошаркашкој утакмици у публици, обучене готово идентично и с пивом у руци. Aко то још нису учинили, фудбалер и глумица требало би да размијене бројеве и да почну са дружењем. Упркос очитој разлици у полу, дјеловали су невјеројатно слично док су сједјели у гледалишту на утакмици Лос Aнђелес Лејкерса.

Сличност није очита само у карираним кошуљама, фармеркама и сребрним сатовима, већ очито дијеле и склоност према пиву.

Вјероватно највећа разлика на фотографијама су Дејвидове тетоваже и капа те Шарлизин црни лак за нокте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана