Балотели мерцедесом упао у затвор

Глас Српске
Балотели мерцедесом упао у затвор

Несташни момак италијанског фудбала Марио Балотели и његов млађи брат Енох Барвуа задржани су на испитивању након што су упали у женски затвор у Бреши, а нападач Манчестер Ситија је изразио жаљење због овог догађаја.

Наиме, Марио и његов 17-годишњи брат упали су скупоцјеним "мерцедесом" кроз отворена врата женског затвора, али су их убрзо зауставили затворски чувари те одвели на испитивање које је потрајало пола сата, јавио је италијански спортски дневник "La Gazzeta della Sport".

- Око 16 часова видјели смо скупоцјени "мерцедес" како пролази кроз улазна врата. Унутра су сједила два младића, а касније смо схватили да је један од њих Балотели. Препознали смо га по изгледу, али то није било довољно, па смо наставили са службеном процедуром и привели их на испитивање. Обојица су била уплашена - објаснио је цијели догађај затворски чувар Калођеро ло Прести који је потом наставио:

- Примијетили су отворена врата и рекли како им уопште није пало на памет да им треба дозвола за посјету затвору. Посебно их је изненадила чињеница да је ријеч о женском затвору. Балотели се одмах извинио, причао је тихим гласом и било му је јако непријатно - описао је Ло Прести упад необичних посјетилаца.

Чувар је затим нагласио да је цијела ситуација у ствари мало надувана од стране медија.

- Марио није учинио ништа лоше. У ствари, службеници су га похвалили због сарадње. Наравно, све се ово могло избјећи, али на крају су, ипак, завршили тамо. Оно што ме јако чуди јест чињеница да су службеници брже-боље све испричали медијима, а ништа се није догодило. Све је преувеличано јер је ријеч о Балотелију - покушао је да ублажи "штету" нападачев менаџер Мино Раиола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана