Анђелина забранила Бреду да се дружи са Умом и Квентином

Агенције
Анђелина забранила Бреду да се дружи са Умом и Квентином

Позната холивудска глумица Анџелина Џоли, је стално на мети медија, а овог пута је у жижи јавности због колега, глумице Уме Турман и редитеља Квентина Тарантина.

Према наводима неименованог извора, Бред и Анџелина се често свађају због тога што он инсистира да се њих двоје друже са славним паром, али Анџелина због неразјашњених ствари из прошлости и несугласица како са Квентином тако и са Умом уопште не планира заједничко дружење.

"Анџелина не воли да се Бред превише дружи са Квентином јер вјерује да Квентин лоше утиче на њега, па и не планира заједничко виђање" рекао је извор близак Анџелини, који је додао да глумица има "проблем" и када је њена колегиница Ума Турман у питању.

"Још 2003.године, Анџелина је оптужена за аферу са глумцем Итаном Хоуком док је био у браку са Умом Турман, па се Џолијева осјећа врло непријатно у њеном друштву", додао је извор.

Бред сматра да је најбољи начин да глумице превазиђу евентуална неслагања, двоструким састанком, међутим Анџелина не жели ни да чује за то.

"Бред је разочаран што не може више времена да проводи са својим пријатељима, али Анџелина заиста не жели да се дружи са њима, па се њих двоје све чешће и свађају због тога", наводи извор близак глумици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана