Ан­ђе­ли­на одби­ла ве­че­ру са Оба­мом

Глас Српске
Ан­ђе­ли­на одби­ла ве­че­ру са Оба­мом

Глу­ми­ца Aн­ђе­ли­на Џоли то­ли­ко је за­узе­та, да ни­је има­ла вре­ме­на ни да се упо­зна са Ба­ра­ком Оба­мом на не­да­вној ве­че­ри ко­ју су ор­га­ни­зо­ва­ли до­пи­сни­ци Би­је­ле ку­ће, пи­шу аме­ри­чки ме­ди­ји.

Пре­ли­је­па глу­ми­ца одби­ла је по­зив на ве­че­ру, јер јој је дра­же да по­ма­же си­ро­ма­шним људи­ма не­го да ве­че­ра у друш­тву по­зна­тих и иму­ћних.

- Aн­ђе­ли­ну ме­ди­ји стал­но по­зи­ва­ју, али она одби­ја. Тре­ну­тно сни­ма филм у Евро­пи, али то ни­је ра­злог због ко­јег ни­је до­шла на ве­че­ру са Оба­мом. Она, ипак, сло­бо­дне ви­кен­де же­ли да ис­ко­рис­ти ка­ко би по­мо­гла они­ма ко­ји­ма је по­моћ за­ис­та по­тре­бна и то јој је мно­го дра­же не­го да сје­ди, пи­је шам­пањац и сми­је се ло­шим ша­ла­ма - ка­зао је не­име­но­ва­ни извор. 
Ис­ти извор је на­по­ме­нуо ка­ко је хо­ли­вуд­ска љепо­ти­ца не­да­вно би­ла у по­сје­ти ра­сељеним осо­ба­ма у БиХ што је ве­ома ин­спи­ри­са­ло, та­ко да ви­ше во­ли ври­је­ме про­во­ди­ти с људи­ма ко­ји­ма је по­тре­бна по­моћ.

Aме­ри­чки ме­ди­ји за­мје­ри­ли су сла­вној глу­ми­ци што ни­је би­ла ме­ђу сто­ти­на­ма сла­вних ко­ји су ту ноћ при­сус­тво­ва­ли ве­че­ри са Оба­мом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана