Aна Николић у страху

Глас Српске
Aна Николић у страху

Српска пјевачица Aна Николић нашла се на мети извјесног Марка Вучића, затвореника нишког затвора који тврди да је она усвојена и да има сестру близнакињу која се зове Ирена. Како пишу београдски медији, он се представља као рођени брат познате пјевачице и износи у јавност непознате детаље из њеног живота. Он признаје да је био дилер дроге и да у нишком затвору робија због убиства, те тврди да су његови родитељи Aну и њену наводну сестру дали на усвајање када су имале три године и да пјевачица о томе нема појма.

- Не желим никога да вређам, али ово није пуко обожавање једног фана, већ озбиљна халуцинација која уноси страх у кости - рекла је тридесетдвогодишња пјевачица.

Она је додала да су се, када је сазнала за ову причу, у породици чак шалили на ову тему, али да јој сада све дјелује застрашујуће.

- Сасвим ми је сумануто чак и да коментаришем његову причу, али ме цела ствар подсећа на приче о манијацима који не презају ни од чега да би дошли до звезде - изјавила је Aна за београдске медије.

Она апелује на његову породицу да му помогну, јер сматра да момак има озбиљан проблем. Подсјећамо да је раније овог мјесеца лијепа Параћинка добила понуду од једног њемачког мушког магазина да се за 100.00 евра слика гола. Aна још увијек није пристала на понуду, а да ли ће пристати, показаће вријеме.

- Не волим да глумим лажног моралисту и да се фолирам. Да имам на располагању тржиште попут светских звезда, скинула бих се без проблема и урадила много шокантније фотографије. Код нас нема довољно простора, а ни ефекат не би био задовољавајући, јер је велика вероватноћа да би наша, назови пуританска средина, секси фотографије протумачила као нешто ружно и срамотно. Зато се у Србији нећу никада разголитити до краја, али негде другде, што да не - рекла је Aна за лист "Курир".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана