Ан-Катрин Бромел, пјевачица, манекенка, дјевојка хероја Мундијала FOTO/VIDEO

Агенције
Ан-Катрин Бромел, пјевачица, манекенка, дјевојка хероја Мундијала FOTO/VIDEO

Иза успјешног мушкарца стоји успјешна жена, а иза успјешног фудбалера најчешће - успјешна љепотица. Марио Геце јесте јунак Мундијала, фантастичним поготком је донио „Богињу" својој Њемачкој, али ова је прича о његовој љепшој половини, о манекенки и пјевачици Ан-Катрин Бромел.

Геце је са репрезентативним саиграчима био до краја утакмице, до крунисања и подјеле медаља. Али чим се церемонија завршила, фудбалер Бајерна из Минхена отрчао је у загрљај љепотице која га је чекала поред терена.  

Нови њемачки херој се са 24-годишњом Бромел забавља двије године, а обоје су више пута истицали да су тренутно задовољни својом везом и да им не треба ништа више од провода на јахти у Ибици.  

Ан-Катрин смета када је препознају као „дјевојку фудбалера", јер жели свој успјех, своју славу.  

А то осим преко манекенства тражи кроз музичку каријеру.  

Под уметничким именом Трина Б објавила је двије пјесме, које ипак нису оствариле неки већи успјех. Ипак, она се не предаје јер жели да буде нова Бијонсе.  

„Музика је мој хоби. Пјевам зато што уживам у томе. А не зато што имам глас као Бијонсе", рекла је Нијемица једном приликом.

Бромел је рођена у Емериху, граду у сјеверо-западној Њемачкој, а манекенством се бави од 16. године.  

"Није ово био једноставан турнир за мене. Много тога дугујем пријатељима и породици", рекао је Марио Геце.  

Ан-Кетрин Бромел још није званично дио породице, али нема сумње да је и на њу јунак Њемачке мислио када је изговарао ту реченицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана