Адријана Лима краљица плаже

Агенције
Адријана Лима краљица плаже

Бразилска манекенка Адријана Лима провела је цијели дан на плажи у Мајамију у малом зеленом бикинију који је истакао њену савршену линију.

Нема сумње да је овај "Викторијин анђео" заустављао дах пролазницима. Лима је изгледала врло атрактивно са мокром кожом која се пресијавала на сунцу. Вријеме је проводила пливајући и сунчајући се како би потамнила свој лијепи тен. Бразил је ових дана у центру пажње због Свјетског првенства, а модели попут Адријане сигурно додатно промовишу своју земљу анђеоском љепотом.

Атрактивна манекена је прошле седмице прославила 33. рођендан у Мајамију са кћеркама Сијеном и Валентином, али без Марка Јарића.

Вијест о разводу славног кошаркаша Јарића и једне од најпознатијих манекенки, Лиме први пут се појавила 2. маја у америчком часопису "Пипл" уз званичну потврду пара. Марко и Адријана упознали су се 2006. на забави у Лос Анђелесу, а вјерили су се двије године касније, на Адријанин 27. рођендан. Вјенчали су се 2009. године, размјењујући завјете на Дан заљубљених на приватној церемонији у Вајомингу, у САД. Пола године након вјенчања у једном од првих интервјуа Лима је магазину "Пипл" рекла да ужива у браку.

- Наш живот... Ми смо све вријеме на меденом мјесецу. Никада нисам видјела себе као удату жену. Али пошто сам упознала Марка, све се промијенило. Знала сам да је он онај прави и могла сам да видим како се удајем за њега и како правимо велику породицу - казала је тада Адријана.

Имају двије кћерке, четворогодишњу Валентину и Сијену која има 19 мјесеци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана