WMC: Galaxy S III телефон године

Samsung
WMC: Galaxy S III телефон године

Samsung је на овогодишњој додjели Свеjтских мобилних награда додељеним на Свjетском конгресу мобилне телефоније у Барселони освојио признање за „Произвођача године" и „Најбољи смарт телефон".

Samsung Galaxy С III је проглашен за „Најбољи Смарт телефон", а до сада је широм свијета продат у преко 40 милиона комада, што га чини најбже продаваним уређајем у историји Samsungа, али и водећим смарт телефоном на свијету.

Овај модел наследник је модела Galaxy S II који је GSM Асоцијација прогласила за Најбољи Смарт телефон 2012. године.

Проглашен од стране судија за „Најбољи потрошачки електронски уређај оспособљен за мобилни", фотоапарат GALAXY Camera је први заиста повезани фотоапарат, који представља комбинацију одличних фотографија једног компактног фотоапарата и конективности и прилагодљивости које долазе са 3G/4G + Wi-Fi повезивањем и оперативним системом Андроид 4.1 (Jelly Bean).

„Година 2012. била је пресудна за Samsung, јер смо тада поставили нове рекорде у мобилној индустрији. Судије су препознале Samsungове иновације у више категорија. Ми у компанији Samsung смо посвећени идеји да треба да променимо начин на који потрошачи широм свијета доживљавају свијет мобилне технологије, у свим категоријама и на свим тржиштима", изјавио је Џ. К. Шин, директор компаније за IT и мобилне коммуникације у компанији Samsung Electronics.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана