Твитер има велике амбиције за сљедећу годину

B92
Foto: Ilustracija

Пред новим извршним директором компаније је веома тежак задатак, а он је већ предузео прве кораке како би се зацртани план и остварио.

Посљедњих година Твитер је спровео бројне експерименте, увели су различите нове опције, па чак и могућност зараде за кориснике с већим бројем пратилаца.
 

Такође, дошло је до промене у самом врху компаније јер је прошле године оснивач мреже Џек Дорси напустио Твитер и палицу предао новом ЦЕО-у - Парагу Агравалу.

Он ће, заједно с новим шефовима сектора за потрошаче у Твитеру, покушати да оствари веома амбициозан план - до краја следеће године желе да повећају број дневних корисника те друштвене мреже за чак 100 милиона.

Није тешко закључити да је пред њима јако тежак задатак, а да би у томе успели биће потребно да развијају нове производе и опције, али пре свега је погтребно да "ангажују" постојеће и нове кориснике да чешће користе ту мрежу.

Као један од приоритета Агравала јесте да се Твитер начини још прилагођенијим сваком појединачном кориснику - што намјеравају да остваре коришћењем машинског учења и АИ-ја који би требало да кориснику приказује твитове који би им били занимљиви и имали би важност за њих

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана