ТОП5 gadgetа за мушкарце

Aгенције
ТОП5 gadgetа за мушкарце

Децембар је мjесец када се опустимо и допустимо да нас обузме празнични дух, у коме радо дајемо и примамо поклоне. Увијек постоји и неки користан уређај који прижељкујемо током године, а у новогодишњој еуфорији одлучимо да удовољимо себи и најзад га приуштимо.Припремили смо листу корисних уређаја који маме погледе, углавном, особа мушког пола.

 

Sony Playstation

Sony Playstation је безвременска конзола за игру и скоро обавезни ацесоар вашем дому. Иако је Sony Playstation 4 пред вратима, Playstation 3 и даље представља одличан избор при куповини конзоле за игру, поготову сада када је цена изузетно ниска. Без обзира на старосну доб, Sony Playstation 3 ће пружити сате и сате забаве вама и вашем друштву уз игре попут FIFA или PES 2014, као и игре попут GTA V, God Of War 3, Little Big Planet, Resistance 3 и друге.

Ако немате конзолу за игру у свом дому, или размишљате о замjени своје вjерне PS или PS2 конзоле, сада је прави тренутак.

MemoPad HD7

Таблет уређаји су се појавили прије пар година, али су постали дио наше свакодневнице. Asus MemoPad HD7 је таблет који нуди одличан однос цијене и перформанси. Овај таблет је стекао велику популарност, јер за пристојну цијену корисник добија пуно могућности. Четворојезгарни процесор на 1.2GHz, 1GB RAM меморије, WiFi, Bluetooth и избор у количини интерне меморије, чине да овај таблет буде на самом врху наше листе.

Постоје двије верзије овог уређаја, верзија од 8GB која посједује предњу камеру од 0.3Mpix и задњу од 2Mpix, као и верзија од 16GB са предњом камером од 1.2Mpix и задњом од 5Mpix , па можете одабрати онај који одговара вашим потребама и буџету, без губитка у перформансама.

Леново П780

Свако воли да посjедује модеран телефон са пуно могућности, али често препреку у куповини представља батерија мање аутономије. Леново П780 рjешава тај проблем својом батеријом изузетно великог капацитета од чак 4000mAh, са трајањем од преко 3 дана стандардне употребе са две SIM картице.

Овај уређај посjедује све што је потребно да има модеран телефон, квалитет израде је одличан, а перформансе одличне по свим стандардима. Телефон поседује и USB OTG који омогућава да на њега повежете USB Flash меморије, миш, тастатуру, па чак и да пуните друге уређаје њиме уколико се за то укаже потреба. Леново П780 представља одличан избор уколико размишљате о куповини новог телефона.

Asus Transformer Т100ТА

Asus Transformer Book Т100ТА представља врло занимљив концепт хибридног лаптопа, са екраном осjетљивим на додир, и таблет рачунара базираног на Windows 8.1 оперативном систему. Док је у лаптоп моду, уз тастатуру и уграђени Office пакет, Т100ТА је сјајан преносни пословни рачунар.

Уз једноставно раздвајање екрана дијагонале 10.1" од тастатуре, овај уређај постаје врло моћан таблет који се може користити за интернет, преглед мултимедије, игре и друго. У Asus Transformer Book Т100ТА уграђен је Интелов четворојезгарни процесор на 1.33GHz, 2GB РАМ меморије, а присутни су WiFi и Bluetooth. Ово је идеалан уређај за оне који воле да су увијек у току са новим технологијама.

Samsung UE42F5500

Samsung UE42F5500 LED ТВ је смарт телевизор, дијагонале дисплеја од 42 инча, са изузетним могућностима. Samsung HUB омогућава да скидате апликације које су вам потребне и тиме проширите могућности овог ТВ-а. Можете приступати друштвеним мрежама, вршити преглед фотографија, видеа и музике.

Samsung UE42F5500, који посjедује двојезгарни процесор, омогућава вам лак и брз мултитаскинг, па можете скидати једну апликацију, док користите другу, без утицаја на перформансе. Присутна је и AllShare технологија која дозвољава да са свог паметног телефона директно на ТВ прикажете видео снимке или фотографије. Уколико сте у потрази за смарт ТВ-ом са врхунским могућностима, ово је прави модел за вас.

Надамо се да смо барем мало имали утицаја на избор поклона лично за вас или вашу вољену особу. А сада храбро крените у испуњење жеља за ове новогодишње празнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана