Samsung: Стиже и REX серија телефона

Агенције
Samsung: Стиже и REX серија телефона

Samsung је најавио лансирање серије REX, нове серије смарт телефона са побољшаним функцијама које представљају комбинацију интелигенције и способности да пруже нову генерацију мобилног искуства које је доступно за све.

„Као иноватор и лидер на тржишту мобилних телефона посвећени смо развоју најбољих могућих мобилних рjешења која би одговарала свим животним стиловима и буџетима. Због тога смо јако узбуђени што лансирамо REX серију на бројним светским тржиштима у развоју", рекао је Џ. К. Шин, предсjедник и директор јединице за IT и мобилне комуникације при компанији Samsung Electronics.

„REX уређаји су дизајнирани тако да дају предност консолидацији базичних мобилних функција које највише значе корисницима на различитим тржиштима, а као резултат настаје врхунско мобилно искуство по најбољој цијени."

Samsungова REX серија садржи четири уређаја: REX 90, REX 80, REX 70 и REX 60. Сваки уређај је направљен тако да корисницима пружи приступ различитим и јединственим функцијама развијеним како би се њихове дневне и животне потребе побољшале и то по приступачној цијени.

Спајањем напредних функција са интуитивним начинима коришћења, REX серија пружа практична рјешења како би употпунила дневне потребе. Њихов QVGA тач скрин кориснички интерфејс са интелигентним функцијама дизајниран је тако да пружи једноставније, интелигентно корисничко искуство свима којима су основне функције најбитније.

Интуитививни и лаки full touch UX

Једноставна употреба интерфејса Touchwiz чини да навигација мобилним уређајем буде лакша. Избори менија су организовани у иконице које су поређане на великом дисплеју у распореду 4x4 чиме се постиже лако прегледање. За приступ друштвеним мрежама је довољан само један клик, док практични програми нуде лак приступ временској прогнози и другим апликацијама које се често користе.

Стилизовани и компактни

Закривљени дизајн Samsung REX серије инспирисан је естетиком природе. Њихова компактна величина корисницима пружа угодно држање и дозвољава погодно коришћење једном руком. Оквир од брушеног метала, органски и природом инспирисан дизајн, као и деликатна црна позадинска маска стварају модеран и софистициран изглед.

Dual SIM Always On

Корисници који желе да им приватни и пословни позиви буду одвојени цијениће Dual SIM функције на Samsung REX, што им нуди функционалност два телефона у једној мобилној јединици. Како би осигурали да ниједан позив не буде пропуштен, опција Dual SIM Always On – „Dual SIM увијек укључен", вам омогућава да примите позив на једној SIM картици чак и када сте на другој линији.

Samsung REX вам ефикасно дозвољава да промјените максимално 5 SIM картица без потребе да рестартујете телефон. Идеалан за пословна путовања на различитим мјестима покривености или за оне који желе већу флексибилност тарифних пакета, функција Dual SIM вам дозвољава да контролишете своје мобилно искуство.

Есенцијална мобилна интелигенција

Посједујући све есенцијалне функције за интелигентно мобилно искуство, Samsung REX серија гарантује брзо сурфовање интернетом и подршку апликација путем претраживача Opera Mini. Захваљујући томе, REX серија омогућава неометан приступ друштвеним мрежама или размjени порука, укључујући ту и платформу ChatON, што значи да сте увијек повезани са својим пријатељима.

„Телефони са побољшаним функцијама и даље представљају огромну могућност за произвођаче мобилних телефона, нарочито на тржиштима у развоју са ограниченим цијенама", рекао је Ијан Фог, виши главни аналитичар за мобилне и телекомуникационе студије при IHS-у.

„IHS процjењује да ће постојати 653 милиона телефона са побољшаним функцијама као и базичних мобилних телефона у цијелом свијету у 2013. години. Телефони који припадају базичној класи смарт телефона морају да се такмиче са још паметнијим телефонима осјетљивим на додир са побољшаним функцијама који, као и смарт телефони, нуде приступ већини друштвених мрежа, игрица и предности мобилног интернета, али по увијек примамљивијој цијени."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана