Исплати ли се сачекати iPhone 17?

GS
Исплати ли се сачекати iPhone 17?

Само што је стигао iPhone 16, а ентузијасти већ расправљају о томе да ли би ипак требало сачекати iPhone 17. Шта све он доноси?

Требало би, наиме, да сљедеће године iPhone 17, iPhone 17 Слим, iPhone 17 Про и iPhone 17 Про Max добију значајна побољшања екрана, пише ГСМАрена.

Како наводи Рос Јанг из "Display Supply Chain Цонсултантса", наводно ће iPhone 17 добити екран са освежавањем од 120 Хз, што значи да ће све ићи много "течније".

Осим тога, наводно ће имати ЛТПО ОЛЕД панел, технологију која омогућава да се брзина освежавања екрана прилагоди у зависности од тога шта се приказује.

Ова функција се већ дуго очекује, будући да Apple, чак и са iPhone 16 серијом, и даље ограничава високу брзину освежавања само на Про моделе.

Такође, iPhone 17 Слим ће наводно имати екран са освјежавањем од 120 Хз и ЛТПО технологију. Што се тиче модела iPhone 17 Про и iPhone 17 Про Max, они ће наводно добити Фаце ИД испод екрана.

О овој функцији се дуго причало, а сада се чини да смо само годину дана удаљени од њеног доласка на тржиште.

То значи да би Dynamic Исланд могао да нестане или да буде мањи, с обзиром на то да се очекује да ће Фаце ИД сензори бити смештени испод екрана, а изрез би остао само за предњу камеру.

Ако се ово оствари, iPhone 17 Про и Про Max могли би имати већи и "чистији" екран, слично као флагсхип Андроид уређаји који већ користе овакво рјешење.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана