ХТЦ представља BlinkFeed

Aгенције
ХТЦ представља BlinkFeed

У намjери да вам скрати вријеме чекања до доласка One смартфона, који касни због недостатка дијелова, ХТЦ представља BlinkFeed опцију, преносе агенције.

ХТЦ за BlinkFeed каже да кориснику ставља лични Live stram на почетни екран, а у средишту новог ХТЦ One искуства је управо иновативни BlinkFeed.

To је опција која трансформише почетну поставку екрана у јединствен live stram личних релевантних информација, попут посљедњих новости са ваших друштвених мрежа, најновијих вијести из свијета забаве и животног стила, вијести и фотографије са сликама које вас просто "увлаче" у њихов свијет тако више немате потребу да покрећете засебне апликације, како бисте сазнали шта се дешава. ХТЦ BlinkFeed прикупља најсвежије садржаје из најрелевантнијих и најзанимљивијих извора, и омогућава корисницима да на једном мјесту баце поглед на њих, а да не морају да прелазе из једне апликације на другу или да трагају по различитим веб сајтовима.

Да би омогућили овај нови динамични приступ коришћења паметних телефона, ХТЦ ће обезбједити домаћи и глобални садржај из више од 1.400 медијских извора информација као и преко 10.000 чланака дневно неких од најиновативнијих медијских компанија попут AОЛ-ових медијских кућа, ЕСПН-а, МТВ-а, Vice Media, CoolHunting, Ројтерса и многих других.

Нажалост, на BlinkFeed и ХТЦ One уопште мораћемо да сачекамо макар до почетка маја, јер ће се тек крајем априла овај смартфон појавити у развијенијим земљама Европе.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана