Мерцедес CLA 45 AMG у видео игрици

Агенције
Мерцедес CLA 45 AMG у видео игрици

Мерцедес CLA 45 AMG показао је први пут своје лице на фотографији којом се најављује нова видео игрица за Play Station 4.

Најснажнија верзија нове Мерцедесове купе-лимузине виртеулно је представљена заједно са другим Мерцедесовим аутомобилима (међу којима је и модел А 45 AMG), који су доступни такмичарима у игрици Drivenclub. Ријеч је о тркачкој видео игрици која је ексклузивно развијена за најновији Play Station 4.

Званична премијера Мерцедеса CLA 45 AMG заказана је за Сајам аутомобила у Њујорку, који ће се одржати крајем марта 2013. године. Њемачки произвођач још увијек није саопштио детаље о новом AMG моделу, али је готово извјесно да ће аутомобил бити опремљен истим 2.0 литарским четвороцилиндричним турбо-пуњеним бензинским мотором који погони и Мерцедес А 45 AMG.

Овај агрегат пројектован је да произведе 360 кс, уз 450 Нм максималног обртног момента. Повезан са седмобрзинским аутоматским мјењачем са дуплим квачилом, који снагу преноси на све точкове помоћу новог 4MATIC система, мотор је у стању да Мерцедесов спортски модел покрене из мjеста до "стотке" за око 5 секунди, прије него што достигне максимални, фабрички лимитираних, 250 km/h.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана