Џамбо лимузина, најдужа машина

Агенције
Џамбо лимузина, најдужа машина

Већ смо могли да видимо како се претварањем у лимузину могу упропастити Dodge Viper и Challanger, да би сада британска фирма Cars for Stars, која се бави изнајмљивањем лимузина богатој клијентели, објавила скице лимузине засноване на Lamborghiniју Aventador.

С обзиром да је ово за тврдокорне љубитеље Lamborghiniја скрнављење те аутомобилске марке, можемо да им поручимо да за њих имамо једну лошу и једну добру вијест.

Лоша вијест је то што је некоме уопште пало на памет да од Aventadorа направи лимузину, а добра је да су у питању само компјутерски рендери, тако да је могуће да је у овом случају ријеч само о маркетиншком потезу компаније Cars for Stars.

Погледајте промотивни видео Ламбо лимузине:

У саопштењу које је објавила фирма Cars for Stars каже се да је дизајн продуженог Lamborghiniја остао вjеран оригиналном Aventadoru, задржавајући основне карактеристике као што је специјалан начин отварања врата.

Ако се икада направи, ова лимузина имала би 4 врата која се отварају нагоре и "опуштајући простор за сjедење" опремљен кожним материјалима, гријаним сједиштима, плазма екранима, специјалним "surround" озвучењем, бар са шампањцем...

И сам концепт претварања једног спортског супераутомобила у лимузину прилично је смијешан. Замислите само какве би акробације морале да изводе женске припаднице VIP популације у својим уским и кратким хаљинама, не би ли се смjестиле у једну овакву лимузину.

Са друге стране, папараци би тако нешто једва дочекали, како би усликали гаћице ових дама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана