BMW Серије 5 за 2014.

Агенције
BMW Серије 5 за 2014.

На интернету су се појавиле незваничне фотографије освjеженог BMW-а Серије 5, чија се премијера очекује у априлу, на Сајму аутомобила у Шангају.

У BMW-у су очигледно сматрали да је актуелни модел, који је се производи од 2010, и даље довољно атрактиван и конкурентан, тако да су промjене у дизјану минималне и једва уочљиве.

Предњи браник аутомобила благо је редизајниран, уз измjене на свjетлима за маглу и нешто више хормираних украсних детаља. Поред тога, рестилизовани BMW Серије 5 имаће опционе адаптивне LED фарове.

Купцима ће бити на располагању и нове алу фелне, док ће се промене на задњем дијелу возила свести на редизајн издувних цијеви - умјесто кружног профила, оне ће сада имати трапезоидни облик.

Уз неколико очекиваних измјена у унутрашњости возила, попут унапређеног ConnectedDrive система, механика аутомобила и погонске јединице биће преузете из актуелне верзије.

Поред четвороцилиндричних и шестоцилиндричних бензинских и дизел турбо-мотора, на располагању је и најснажнији TwinPower турбо V8.

Производња редизајнираног BMW-а Серије 5 почеће у јулу 2013, а аутомобил треба очекивати у продајним салонима у другој половини године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана