Новак открио зашто Стефан и Тара немају телефоне

ГС
Foto: X

БЕОГРАД- Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић, гостовао је у емисији Вече са Иваном Ивановићем на Блиц телевизији, гдје се дотакао и неких озбиљнијих тема попут образовања и васпитавања дјеце, али и тога шта мисли о Србима као народу.

Док је причао о нашем народу, Новак се дотакао и приче о млађим генерацијама, тенолошком напретку, али и вјечите борбе родитељима са дjецом да она не буду константно на телефонима, а та граница се помјера константно.

- Од Јелене Генчић сам научио зашто је битно да слушаш класичну музику, да читаш књиге, данашња генерација има много више изазова, тада није било друштвених мрежа, они само гледају телефоне. Не гледа се сада из друге перспективе, ми сада живимо у дигиталном добу, технолошки развој је невероватан, моја деца и даље немају телефоне, моја супруга и ја се боримо. Они се жале имају сви сем нас у школи. Није лако, а то се пресликава на друге нивое. Ако сви нешто раде, стадо ради овако, мораш да пратиш. Па, не мора баш тако. То је оно где мислим да се ми разликујемо од других, јер смо својеглави и на позитиван и на негативан начин - рекао је Ђоковић, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана