Ђоковић неће играти на београдском турниру

ГС
Ђоковић неће играти на београдском турниру

ЊУЈОРК - Очекивали су многи да ће се Ђоковић појавити на турниру који је Србија нагло добила умјесто Хихона, а који ће се одржати од 3. до 9. новембра ове године.

Ипак, како је рекао на конференцији за медије на US Openu, то неће бити случај.

- Нажалост, ове године нећу играти на том турниру, али желим сав успјех организаторима. Надам се да ће остали српски тенисери играти, да ће бити неко звучније име. Незгодна је седмица, пред Мастерс у Торину, пред крај је сезоне. Многи завршавају сезону послије Берсија... Видјећемо шта ће бити, сигуран сам да ће сигурно бити успјешно, рекао је Ђоковић.

Он је затим истакао да му је драго што се турнир вратио у Београд, а похвалио је и директора турнира, свог брата Ђорђа.

- То је Ђолетов пројекат, он је од почетка до краја урадио са својим тимом. Драго ми је јер он и његов тим раде добар посао, знају како да организују добар турнир. Ове године се пружила прилика да се узме лиценца на двије године. Та лиценца не припада нама, него турниру у Санкт Петербургу и онда због ситуације у Русији, доста је путовао тај турнир. Драго ми је да имамо двије године гарантоване, рекао је Новак и подвукао:

- Београд се показао као град који има тениску културу, имали смо одличне турнире овдје. Нажалост, ове године нећу играти на том турниру, али желим сав успјех организаторима. Надам се да ће остали српски тенисери играти, да ће бити неко звучније име. Незгодна је седмица, пред Мастерс у Торину, пред крај је сезоне. Многи завршавају сезону послије Берсија... Видјећемо шта ће бити, сигуран сам да ће сигурно бити успјех, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана