Бежао сам од њега: Крајиновић признао како није волио Троицког, а реакција селектора је хит

ГС
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Српски тенисер Филип Крајиновић и званично је ове недјеље завршио своју професионалну каријеру.

У дану када је тениска репрезентација Србије повела са 3:0 против грчке у Дејвис купу и обезбиједила останак у Свјетској групи, послије обраћања Новака Ђоковића, цијела дворана је скандирала: "Филипе, Филипе".

Крајиновић се емотивним ријечима обратио публици.

- Тежак дан за мене. Изузетно сам емотиван. Ово су моји најбољи пријатељи. Уз њих сам одрастао, провео невероватно лепе тренутке. Селекторе, хвала ти што си ово приредио и ви играчи и савез. Била ми је част и задовољство да играм за репрезентацију увек. Много сам срећан. Чека ме нешто лепо у будућности и радујем се томе- рекао је.

Потом, Крајиновић је открио и занимљиву анегдоту у вези са актуелним селектором репрезентације Виктором Троицким.

- Ноле, била ми је част да делим свлачионицу са најбољим свих времена, не само у тенису, него у свим спортовима. Морам нешто и за селектора да кажем. Пре 15 година, када сам дошао у репрезентацију, нисам га готивио и бежао сам од њега константно, био сам млад, размажен, нисам хтео да се дружим са њим. Данас ми је један од најбољих пријатеља, и без њега и целе екипе, ја данас не бих био овде- рекао је тенисер.

У том моменту, камера је "ухватила" и селектора Троицког, а његова реакција све говори.

- Породицу не смем да гледам јер знам каква је ситуација. Хвала вам за све и недостајаћете ми много- закључио је Крајиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана