Тренеру Игокее, Драгану Бајићу забрањен улазак на КиМ

ГС
Foto: Архива

ПРИШТИНА- Кошаркашком тренеру Драгану Бајићу, који са клупе предводи Игокеу, забрањен је улаз на територију тзв. Косова одакле је, као селектор Сјеверне Македоније, требало да полети за Истанбул.

Званично најбољи тренер АБА лиге требало је да полети из Приштине у Истанбул, а затим и за Грузију гдје његову селекцију очекује квалификациони меч против те државе.

Међутим, власти тзв. Косова му то нису одобрили, па је Бајић једини из ексепдиције Сjеверне Македоније коме није одборен долазак у Приштину.

- Ја се тренутно налазим у Скопљу и једноставно сам шокиран кад сам добио информацију да ми није одобрен улазак на територију Косова. Ја немам образложење зашто се то десило. Створен је велики проблем македонској федерацији јер једноставно су принуђени да траже алтернативна рjешења како да ја дођем до Истанбула да бих се састао са остатком репрезентације. Рjешење је нађено уз проблеме што нећу моћи да одрадити тренинг са тимом јер ћу морати раније кренути за Истанбул - рекао је Бајић.

Бајић очигледно мора алтернативним путем, сигурно му то неће пасти тешко али сраман потез власти тзв. Косова је за сваку осуду, преносе Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана